Lite förbannad igen då...

Den här gången var det bilhandlaren som stod i skottlinjen. Ibland tänker jag att det kan inte vara riktigt sunt att bli förbannad så ofta som jag blir, men ärligt talat så känns det jäkligt uppfriskande.
Och så länge jag kan kanalisera min ilska mot rätt håll så är det kanske inte så farligt...?

Bilen jag köpte i våras hade en liten spricka i rutan, det var bilhandlaren som påpekade det för mig innan jag hade upptäckt den själv, och han sa i samma andetag att han kunde dra bort motsvarande självriskkostnad på priset eftersom det ju självklart täcktes av försäkringen.
Sagt och gjort.

I somras lämnade jag in bilen till glasmästaren, som fakturerade för självrisken och sen var det inget mer med det.

Igår fick jag brev från glasmästaren där det står att försäkringsbolaget inte står för kostnaden eftersom jag inte stod som ägare till bilen det datum som uppgetts som skadedatum, och att dom därför övervägde att fakturera mig för hela beloppet. När jag ringde upp försäkringsbolaget så var jag (dumt nog förstår jag nu....) ärlig och talade om att skadan redan fanns när jag köpte bilen men att jag lämnat in den först när det blivit så illa att det skulle påverka besiktningen.

"Men lilla gumman.... det förstår du väl att vi inte ersätter för skador som fanns innan du hade bilen i din ägo....?"

Men nej, det fattade jag inte. Jag har aldrig lämnat in en bil hos en glasmästare för en stenskott-skada tidigare och trodde i min blåögdhet att man vinner på att vara ärlig.

Altså!
Jag marcherade raka vägen in till bilhandlaren och frågade om dom verkligen förväntade sig att deras bilkunder skulle ljuga om skador på deras försäljningsobjekt och om det var en medveten uppmaning till mig att ljuga om skadedatum när han sa att försäkringen skulle täcka skadan. Va? VA??

Och vips så erbjöd sig bilhandlaren att ringa glasmästaren och försäkringsbolaget och göra upp.

Och jag hoppas och håller tummarna för att jag slipper betala dom "Uppskattningsvis 7-9000 kronorna" som min gigantiska framruta skulle kosta.....


Återkommer i ärendet.


:)

Jag gillar mina nya matrutiner!
Med den här fantastiska matkassen verkar det komma trevlig sällskap på köpet också. Minestronesoppan i söndags åt jag tillsammans med mamma, kycklingen i måndags räckte till både mig, lilla J, S och hennes son, korvgrytan igår tog jag med mig hem till kollegan J och idag har jag och två av tjejerna ätit vår traditionella onsdagsmiddag hemma hos S.
Imorgon åker jag till stora J och äter med honom på hotellet och sen får jag klura ut vad jag ska bjuda F på när han kommer på fredag.

*

Nu har tjejerna och jag äntligen fått tummen ur och planerat in vår sedan flera år påtänkta feel-good-dag. Vi hinner inte med en spa-kryssning som vi tänkte från början, men det här känns nästan ännu bättre faktiskt.

*

Nu ska jag gräva ner mig bland kuddarna i soffan tillsammans med lilla J och titta på Sex In The City 2


Smu Gnut

Mysmåndag

Såg på facebook idag; "Some Mondays are more Monday than others..." och jag förstår precis vad hon menar.

Men så finns det Måndagar som idag, som förvandlas från en tråkmåndag till en mysmåndag. Några sms under eftermiddagen blev till en middagsdejt med S och hennes son. Maten var från Linas kasse och det var riktigt gott, men ärligt talat så smakar även snabbmakaroner bättre om man äter det tillsammans med goda vänner.
"Jag äter hellre gröt tillsammans än fläskkotlett ensam" som han säger, gubben i Moodyssons film.

[Window Title]
Microsoft Windows
[Main Instruction]
Google Chrome har slutat att fungera
[Content]
Windows söker efter en lösning på problemet...
[Avbryt]

Tidsbrist

Från och med den här veckan ska jag börja med lite nya arbetsuppgifter på jobbet, det är delvis en helt ny tjänst och jag behåller bara en liten del av det jag jobbat med sen i våras. Förra veckan skulle jag ha varit på utbildning i Oslo men jag missade den på grund av J´s operation. Nu är det dock viktigt att jag lägger ner mycket tid och energi på att komma in i nya arbetsrutiner.
Just nu måste det få ta lite extra tid.

I förmiddags åkte jag till sjukhuset för att följa med stora J och träffa läkaren. Jag missade mötet med honom sist eftersom det kom nåt annat i vägen, och han påpekade hur viktigt det är att jag är med och lyssnar när dom pratar om armen, skadan, operationen och behandlingen, och det är klart att jag förstår att det är hög prio på det nu. J måste bli bra i armen och det får ta den tid och dom besök som krävs.
Just nu måste det få ta lite extra tid.

I onsdags missade jag ett extrainsatt föräldramöte på lilla J´s skola, ett möte som handlade om att det varit ganska rörigt i lilla J´s klass en längre period. Vi föräldrar har påpekat flera gånger att något måste göras i skolan, så här kan inte barnen ha det, och när det nu är vi som dragit igång dom här mötena så är det ju såklart viktigt att vi fullföljer.
Just nu måste det få ta lite extra tid.

Nu låter det som om jag är ett menlöst mähä som inte kan säga nej åt nåt håll, men så är det vekligen inte. Jag prioriterar och omprioriterar hela tiden, och jag säger nej till sånt som är både viktigt och helt onödigt, och jag missar matsäckar till utflyktsdagar, tandläkarbesök och mer eller mindre viktiga möten. Jag lyckas även peta in lite kvalitetstid för egen del då och då, men då kan jag inte rå för att det dåliga samvetet kommer över mig.

Hur gör andra för att hinna med att vara organiserade och ha struktur på sin tillvaro?
Det känns ibland som om hela mitt liv går ut på att prioritera och hitta ursäkter till varför jag inte kan göra vad som förväntas av mig?

Slut på permisionen...

Snart dags att skjutsa tillbaka stora J till Karlstad. Vill ju helst ha honom hemma men ska försöka åka så mycket jag kan emellan, och förhoppningsvis sova där en eller ett par nätter.

Nu ska vi äta äppelpaj jag och två av mina lövlingar samt en bonus.


Permission

Jag har lånat hem stora J för en eftermiddag, och han kom  bara innanför dörren innan han pep iväg till bästa kompisen. Skönt för honom, både hans kropp och hans hjärna kommer ruttna av brist på stimulans innanför dom där vita väggarna där han tillbringar sin tid. Bara han ger tusan i att spela basket så är jag glad för allt han tar sig för just nu.

Kaffet står klart och jag hade hoppats att K skulle hinna förbi på en kopp, men jag tror jag tar mig en kopp själv nu. Dom är bra på väldigt mycket på det där stora sjukhuset, men koka kaffe kan dom fan inte!

Kram

Oplanerad tid

Solen skiner och det är en fantastiskt fin dag. Stora A valde att följa med sin pappa igår, stora J ska jag åka och hälsa på senare och lilla J har jag nyss skickat iväg på en shoppingdag med bästa kompisen och hennes familj.

Vad jag än väljer att göra idag så måste jag börja med lite kaffe, det var tomt i kaffeburken i morse och jag kan omöjligt fatta beslut med ett koffeinfritt huvud!

och så lite mer gnäll....!

Jag och lilla J har tillbringat eftermiddagen hos stora J på patienthotellet tillsammans med stora A och barnens pappa. Vi har kollat på film och kökat på Mc Donalds och haft en riktigt mysig eftermiddag.

Ett litet tillägg till det förra inlägget bara....

Allt har ordnat sig till det bästa, och tack vare fantastiska personer på detta stora sjukhus så har J fått bästa hjälpen och servicen. Det som gjorde mig upprörd igår var att ingen verkade ha nån koll på oss, och det blir väl så när det är för många avdelningar och kliniker inblandade. Men flera av dom som inte hade några svar igår tog reda på en massa och kunde hjälpa oss till slut. Stora J får sin antibiotika utan att jag själv behöver göra nånting, och armarna är nu ompysslade, både den med skadan och den med nålen.
(Det bästa hade varit om J hade fått bli inlagd på Barnkliniken och stanna där det första dygnet, nu blev det Dagvården, Operation, Uppvak, Barnkliniken, Patienthotellet och Ortopeden, och när alla (utom op) förväntade sig att jag skulle ha koll på allt så blev det för mycket för den här trötta morsan....)

*

En sak till förresten, när jag ändå har gnällt lite....

Jag lämnade in bilen hos en glasmästare för att byta framrutan som haft en spricka sen jag köpte bilen i våras, och har nu fått ett brev om att försäkringen inte gäller för att försäkringsbolaget menar att jag inte ägde bilen vid det anmälda skadedatumet.
Jag har uppgett den 20/4 som skadedatum och har ett kvitto på att jag betalade bilen den 16/4.
Det måste betyda att min bilhandlare var för sen med att skicka in försäkringspapprena och att jag körde oförsäkrat dom första dagarna trots att dom var så väldigt noga med att det var deras sak att fixa.

Och då får banne mig bilhandlaren stå för den här framrutan också!!!

Inte så tränad på det här med att vara sjuk....

Igår opererades stora J i armen. Operationen gick bra, det infekterade området är rengjort på benflisor och han är återigen ihoplappad. Ett antal nya stygn kommer att pryda hans smala arm brevid dom gamla, och med lite tur och tålamod kommer han nog att spela basket igen snart.

Jag har sagt ett tag att jag tycker det räcker med skador nu, att det känns som om vi har fått nog av sjukhus och läkare, men jag börjar tro att det kan vara precis tvärt om, att vi inte är tillräckligt rutinerade för att klara av det här med vårdsystemet. För man behöver vara lite av ett proffs för att kunna hänga med i svängarna har jag förstått idag. Vi har helt enkelt inte tillräckligt med rutin för att bli sjuka!

Igår när vi kom till sjukhuset så skrevs vi in på Dagvården, för det var vad som stod i brevet vi fick hemskickat dagrna innan.
Operationen var planerad till kl 14 och Dagvården stänger kl 17.
Jag visste att stora J var inbokad på Patienthotellet i tio dagar för antibiotikabehandling, men det var allt jag hade koll på. Allt det andra, som mediciner och omvårdnad och såromläggningar räknade jag med att det fanns proffs som kunde ta hand om. Vi befann oss trots allt på ett stort sjukhus.

När klockan närmade sig 17 så låg stora J kvar på uppvaket och jag frågade ett par gånger personalen om vi skulle ta oss direkt till Patienthotellet själva, men fick svaret att dom bara hade ansvar för J´s smärtlindring och att dom inte kunde ta det beslutet.
Jag tror att klockan var närmare halv åtta på kvällen när vi till slut blev hämtade till Barnkliniken, där stora J fick sig några mackor och man kunde konstatera att han kunde kissa som han skulle, (och jag för övrigt träffade underbara sjuksyster Lilla Jag) och efter en stund bar det iväg till hotellet.

Så långt var jag väl inte mer förvirrad än vad föräldrar är mest på sjukhus med sina barn, men nu började det bli lite  värre....

Sent på kvällen kom en sköterska på Patienthotellet in till oss för att ge stora J hans medicin genom en liten slang i armen. Hon talade om att den där nålen måste bytas var tredje dag för att förhindra infektioner så hon tyckte att jag skulle be någon på Dagvården eller Barnkliniken byta den innan helgen, dessutom undrade hon om jag hade med mig antibiotika eller om jag skulle hämta ut den idag, dom hade bara tre doser nämligen.
"Eeeeehh.... jag har ingen medicin, skulle jag haft det?" frågade jag, varpå hon tittade frågande på mig och konstaterade att hon i alla fall inte hade hört nåt annat.

I morse var stora J´s hand väldigt svullen, så sköterskan tyckte vi skulle kontakta Dagvården, där vi ju faktiskt blivit inskrivna, och fråga om Antibiotika, nålbyte, svullnad och såromläggning.
Så vi gav oss iväg.
På Dagvården såg dom ut som fågelholkar och hade ingen aning om nån antibiotika, bytte absolut inte nålar på barn, ville absolut inte lägga om såret och kunde inte ens bidra med ett bandage till den svullna handen..
Han fick en soppåse att trä över armen när han duschade, men det v ar allt.

Dom hänvisade till Ortopeden.
Där rådde kaos och det tog tid innan vi ens kunde tala om för en sköterska att vi hade frågor. Stora J började bli ordentligt trött och illamående. Dom hade ingen aning om nånting eftersom vi inte haft med dom att göra över huvud taget dom här dagarna, men hjälpte till med att linda handen i alla fall, och hänvisade till Barnkliniken.
Och ungefär där tog stora J´s ork slut. Han vinglade till och kräktes.

Vi stapplade tillbaka genom stora entrén och in på Patienthotellet, där en sköterska log och frågade om jag hade fått med mig antibiotikan.
Och ungefär där tog min ork slut.

Ska det vara min sak att fixa antibiotika? Ska jag själv gå till apoteket och köpa kompresser för att lägga om ett nysytt operstionssår? Ska jag fatta beslut om huruvida man byter nålar på barn eller inte? Ska jag ignorera en svullen hand som spränger?
Var finns det nån personal som kan hjälpa oss?
VI BEFINNER OSS JU FÖR I HELA HELVETE PÅ ETT JÄVLA REGIONSSJUKHUS!
SKA DET VARA SÅ SVÅRT????

Okej, jag svor inte åt sköterskan, det vågade jag inte, men hon lovade till slut att själv ringa runt och kolla upp hur det skulle bli med medicinerna, och sen var det helt plötsligt inga problem att få hjälp.
Med alla ovanstående bekymmer och frågor.

Nu ska jag sova, och hoppas att min stora J kan göra detsamma, alldeles ensam i sitt lilla hotellrum. ♥



Jag och stora J fördriver tiden på patient...

foto1479 (MMS)

Jag och stora J fördriver tiden på patienthotellet...


Kompisar

Jag tycker väldigt mycket om mina kompisar, för mig är det inte så långt mellan vänner och familj, och jag hoppas (och tror nog) att dom vet hur mycket dom betyder för mig! ♥


Hemma bäst

Äntligen hemma och inte en post-it inom synhåll!

Den här eftermiddagen och kvällen ska tillbringas i köket, jag och lilla J ska baka bullar, och nån gång under kvällen kommer en matkasse från Lina.


Små gula jävlar...

Sitter på jobbet och tar en fem minuters paus med en kopp av det sparsamt goda automatkaffet.
Jag tänker inte jobba mycket längre än så här men vill göra klart lite småjobb för att kunna kasta en hög post-it-lappar innan jag går hem.

På mitt skrivbord finns just nu (förutom datorn, telefon och pennburk) tre kaffekoppar, en Atrix handcreme, en påse aprikoser, ett par ohyggligt fula skyddsglasögon, lite diverse fartygsdelar under någon form av utredning, en vattenflaska och runt en miljon post-it-lappar.

Jag är ganska säker på att intag av socker och koffein under en arbetsdag skulle kunna minskas ner ganska drastiskt om jag bara kunde gräva mig igenom högen med gula lappar....
Hatar post-it!


 


Skuggor tar form

När jag var barn tyckte jag väldigt mycket om att titta i våra gamla fotoalbum. Det spelade ingen roll om det var kort på människor jag inte hade en aning om vilka dom  var, jag kunde sitta i timmar och bläddra bland personer, ögonblick och händelser som förevigats långt innan jag föddes.
Ännu mer speciellt blev det när jag fick reda på att jag hade en annan biologisk pappa än mina syskon, och att flera av människorna jag redan kände från albumen faktiskt var mina släktingar. Där satt jag och bläddrade och visste att bilderna föreställde mina fastrar, farbröder och kusiner. Och min far. Och jag kände ingen av dom.
Det var en ganska konstig känsla minns jag, och rätt spännande.
I alla år har dom här människorna funnits i mitt huvud, undanstoppade långt in, lika bleka och gulnade som orginalkorten i albumen hemma hos mamma och pappa.

För lite över ett år sedan började bilderna helt plötsligt få ny färg när jag träffade först min far och sen min bror för allra första gången. Även dom andra personerna fick helt plötsligt namn och blev verkliga, inte längre bara skuggfigurer från det förflutna utan riktiga levande människor.
En av dom är min faster, och henne har jag faktiskt träffat en gång för länge sen.
Jag har ett kort på oss tillsammans där jag kanske är ett par veckor gammal. Hon har en blommig mörkbrun klänning på sig och glasögon med tjocka bågar och jag har en röd sparkdräkt. Hon håller mig i famnen och ler sådär som man gör åt småbarn.
Igår satt jag i hennes kök och drack kaffe och åt smörgåstårta, och småpratade om lite av varje. Förstår ni att det är en tanke som tar en stund för mig att greppa?

Jag sitter och tittar på kortet just nu och det är inte längre bara ett foto på mig och någon som ska föreställa min faster, det är ett foto av mig och min faster E!

*

Har löst melodikrysset i helgen också - live, och skjutsat barn och hämtat barn och skjutsat barn igen, och umgåtts med G och A. Idag regnar det och det passade min kalender alldeles utmärkt med tanke på mitt planerade soffhäng.
Nu ska jag jobba ett par dagar och sen får vi se hur dagrna kommer att se ut närmaste två veckorna, med stora J´s operation och behandling.






En bra dag!

Barnen har åkt till sin pappa och vi har nästan inte bråkat på hela veckan,
Jag har haft en rörig dag på jobbet men lyckades lösa det mesta av det jag påbörjade,
Bäddsoffan blev till slut uppburen på vinden,
Mitt hem är inte stökigt längre,
Snart kommer pappa G och A hit och hälsar på,
Och det är Fredag!

Woooohoooooo!


Drömjobb

Ok, drömjobbet då!

Konditor var jag lite inne på härom dagen, men man får nog inte begränsa sig till bullar, muffins och matbröd.
Och så är det det här med tidiga mornar.
Det går fetbort

Möbelsnickare har jag också varit inne på tidigare, men....
Har glömt det mesta jag lärde mig på skolan, och det här med att man måste kunna leva på verksamheten tar ju bort lite av det roliga... i mina drömmar så går jag och skrotar i mitt snickeri utan några som helst krav på mig mer än att trivas....
Och den tanken känns inte alldeles verklighetsförankrad.

Fårfarmare i Australien drömde jag en natt att jag var, och ärligt talat kändes det som ett drömjobb.
Men i verkligheten?
Hallå!? Ligger Australien i Kristinehamn eller??

Lärare?
Nope.
Har egna slynglar.

Städerska?
Nope.
Har egen lort.

Säljare?
Ja, men sälja vad?
(En heminredningsbutik till i den här stan kanske?)

Lapplisa? Parkvakt? Forskare? Limousinchaffis? Målare? Mekaniker? Författare?

Men hjälp då!?
Så sent som idag var det en som talade om för mig att det bara är en själv som sätter gränser,
"Du kan bli vad du vill A!"

Jamendåså.

Solstolsprovare på Aopllo.
Eller Superhjälte!


Lite otillräcklig

September brukar vara en ganska körig månad, inte alls i klass med Maj - som är årets allra värsta - men man brukar ändå kunna känna att man lever vid den här tiden på året.
Det där håller på att ändras. I samma takt som barnen blir äldre så blir jag allt mindre involverad i deras skola och fritidsintressen, och det är bara som det ska vara och faktiskt väldigt skönt.

Men så händer något som gör att barnen för ett tag blir lite små igen och jag behövs lite mer än vanligt, och återigen känner jag att jag inte riktigt räcker till.

Om en vecka blir det operation för stora J och efter det kommer han att bo kvar på patienthotellet i tio dagar, men med bästa familjen och fina vänner kommer vi nog att klara det med. Flera stycken har redan erbjudit sig att skjutsa honom åt ena eller andra hållet för att han ska slippa sitta instängd dygnet runt under tiden han får antibiotika. Jag kommer åka så ofta jag kan såklart, men jag måste nog jobba lite också, annars har jag inte råd att tanka bilen för att kunna ta mig mellan här och där.

Nu är ju huvudsaken att den där armen blir bra.

Annars måste jag tänka om när det gäller mina planer som NBA-morsa.... ;)

I stormens öga

Stormen Katia kan bråka bäst hon vill på utsidan, här inne är det alldeles stilla, varmt och mysigt med filtar, tofflor och tända ljus.
Jag bara önskar att jag hade fler timmar i veckan jag kunde tillbringa så här...

Kurs



Sitter hos S med en kopp go-fika och håller datautbildning, fattar ni?? JAG!?
Vet inte om jag har så mycket att lära ut,
men kaffet är gott! ;-)


Förhoppningsvis på väg åt rätt håll...

Stora J´s arm vill inte bli bra. Idag har vi pratat med en ny ortoped och tagit lite nya röntgenbilder, och det visade sig att han har en infektion i skelettet.
Tydligen är det den som är orsak till att (om du är kräkmagad så kan du hoppa till nästa stycke) han fått ett sår på armen som varat och vätsakt och där han kunnat plocka ut små benbitar...

Hursomhelst... nu ska dom skära upp armen och skrapa bort allt som är infekterat, sen blir det gips igen och antibiotika som han ska få intravenöst i ett par veckor.
Varken han eller jag jublade åt det här beskedet, men vi hoppas ju såkart att det äntligen ska bli bra, och innebär det en massa extra åking till sjukhus och några veckors basketuppehåll - ja, So Be It!

*

Idag är det 90 år sedan kvinnorna i det här landet fick rösträtt. Jag läste det just på facebook och hade en kort tanke om att man kanske skulle fira det med ett glas vin, men jag vet inte... Ska man verkligen fira när halva befolkningen i alla tider ansett sig vara så överlägset begåvade att man tagit ifrån den andra halvan alla demokratiska rättigheter?
Fira ska man göra när man vunnit något.
För 90 år sedan så hände ingenting annat än att vi äntligen kunde börja en vandring mot ett någorlunda rättvist samhälle, och vi är ju inte på långa vägar i mål än.

När vi är det - ja då ska jag fira!

Elfte september

Precis som dom flesta andra kommer jag ihåg precis var jag befann mig och vad jag kände när jag första gången såg bilderna på dom rykande skyskraporna i New York.
Inne i Teliabutiken var alla knäpptysta och det enda som hördes var ljudet från tv´n som just då var uppskruvat. Jag hade varit inne i en annan affär strax innan och hört om ett plan som kraschat in i den ena skrapan, men ärligt talat var det inget jag tänkte särskilt mycket på, olyckor häder över hela världen hela tiden och det går inte att ta till sig allt.
Men när J och hans kollega inne i butiken hyssjade på mig när jag kom in, och pekade mot tv-skärmen, då blev jag rädd. Det var en hemsk känsla som satt kvar i magtrakten i flera dagar, och jag följde allt som visades på tv och sades i radio den närmaste tiden. Som jag tänker att större delen av världen gjorde.

Tio år går fort, och när jag idag ser samma bilder kablas in i mitt vardagsrum så kommer känslorna tillbaka en aning. Vad är det för värld vi lever i??

*

Den elfte september för två år sedan är roligare att tänka på. Den kvällen hade jag fyra förväntansfulla femtonåringar här hemma som såg fram emot en hel dag i Avesta, där Sveriges näst största gjutna betongpark finns. Dagen i Avsta visade sig bli en sån där dag som killarna ganska lång tid framöver skulle prata om som en av dom bästa dagarna i sitt liv.

Det är tur att det finns små ljusglimtar i den här galna världen, det skulle kännas rätt mörkt annars.

Smu Gnut! ♥

Längtar bort

Varje gång jag hör Mads Mikkelsens röst säga på knackig svenska att "livet är inte dagarna som passerar, det är dagarna man minns", så tänker jag att jag ska börja spara pengar så jag kan ta med mina lövlingar på semester nånstans, men så slår det med alltid att stora A är så gott som vuxen och nog inte är så intresserad av att semestra med sin mamma längre, och att dom andra två snart är där också.

Och så blir jag lite ledsen och känner att jag liksom har missat chansen att ge dom allt det där jag så gärna hade velat när dom var små och jag var pank.

Jag är inte särskilt fattig längre, det är jag faktiskt inte, men att spara ihop vad det skulle kosta att åka utomlands med alla tre verkar vara oöverstigligt.

Och den tanken nu när det bara blir mörkare och kallare ett tag framöver är så deprimerande.


En ovanligt kort långhelg...

Det fick bli ett spontanbesök i Skalänget i helgen.
Kom hem från jobbet strax efter 17 i torsdags, satte mig och tog en tio-minuters-funderare, grejade lite käk till ungarna, packade en ryggsäck, bryggde en kanna kaffe och vid 19-tiden var jag på väg. När jag svängde upp på gårdsplanen hos mormor var klockan nästan halv två på natten och jag var ganska mör i baken.

Nu, 70 timmar senare, är jag hemma igen och jag har nästan svårt att fatta att jag satt i mormors kök vid lunchtid idag och drack kaffe.

Även om helgen försvann bara sådär så känns det som ovanligt väl spenderade timmar!

Semesternaglar

Ibland har man turen att befinna sig på rätt plats när katastrofer inträffar. Mina fina semesternaglar tar stryk av min ibland något ruffa arbetsmiljö men idag har jag limmat en avbruten nagel med Loctite snabblim som vi använder till O-ringar, och genast skiner höstsolen lite ljusare.

Åhå, tänker ni nu, det där var ju en katstrof i klass med orkanen Irene, upploppen i Storbritannien och torkan på Afrikas horn... Och det är klart att det inte är.
Men hade jag inte kommit på att jag har Loctite i skrivbordslådan så hade det kunnat bli.... ;-)


RSS 2.0